Ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, ystävänpäivä, kihlajaiset, häät, syntymäpäivät ja monet monet muut merkkitapahtumat ansaitsevat kaikki kortin. Käsin itsetehdyt kortit ovat ainakin minulle ollut aina ne rakkaimmat ja tärkeimmät, sillä niihin on yleensä käyetty rakkautta ja lämpöä. Vaikkei kortti olisikaan antajansa itse tehty, niin siltikin lämpö ja rakkaus välittyy käsintehdystä kortista paremmin, kuin perinteinen tusinatuote kaupasta ostettuna. Jokainen käsintehty kortti on aina yksilö ja vain saajansa omistama kappale. 

Innostuin joulun aluisesta askartelusta niin kovasti, että päätin jatkaa askartelua  ja laajentaa aiheet joulua ympäröiviin juhliin. Siitä se idea hieman lähti ja karkasi samalla käsistä... Kaupassa on tarvikkeita käyty ostamassa nelisen kertaa ja valmiita kortteja on kaapissa korillinen. Toinen korillinne on edelleen käyttämättömiä korttimateriaaleja, joita varmasti tässä vuoden mittaan myös käytetään. Nyt vain toivotaan, että vuoden aikana kortteja menee läheisille, ystäville ja muille halukkaille sekä annettuna, että myytynä.

image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg

Puolet korteista sisältävät itse koottuja 3D-kuvia ja loput askartelukuvioita. Nauhoja, helmiä, koristekiviä, kangasteippejä, kiilleliimaa, pahvikuvioita, koristekukkia, koristetarroja ja muista askarteluvälineitä on väkerretty jokaiseen korttiin. Kunkin kortin takana on made by leimasinmerkintä saajalle tiedoksi, että kortti on käsintehty. 

Nyt alkuunsa aiheeksi valikoituivat syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, ystävänpäivä, kihlajaiset ja häät sekä vauvan syntymä. Aikamoinen kavalkaadi näistä syntyikin ja täytyy sanoa, että vähän hirvittää minne kaikki kortit laitetaan, jos niitä ei ennen joulua mene. Mahtaa alkaa säilytystiloissa olla ahdasta ;)