Minulle jo vuosien ajan neulominen on ollut erittäin terapeuttista ja hyvää oloa tuovaa. Nytkin huomaan, että tartun puikkoihin ja lankaan helpommin, kun mieli on apea tai jokin asia tuntuu ahdistavalta. Vaikeammatkin kirjoneulekuviot sujuvat yleensä kohtuullisen mukavasti samalla kun katsoo teeveetä tai kuuntelee jännittävää äänikirjaa tai podcastia. Neuletyöt ovat mielestäni myös pääsääntöisesti helppoja kuljettaa mukana erilaisissa reissuissa ja usein löydän ainakin jonkinlaisen raon niiden tekemiselle.

IMG_20200327_164556.jpg

Viimeisen vuoden aikana ei neulomistakaan ole tullut järjettömästi harrastettua, enemmänkin pienissä osissa ja tälläkin hetkellä on useampi neuletyö keskeneräisenä eri laukuissa. Olen vähän sellainen neuloja, että teen neulomisia silloin kun minua huvittaa ja nimenomaan sellaista neulomista, mikä sillä hetkellä huvittaa. Sen vuoksi on hyvä, että on useampi projekti aluillaan käsivarren ulottuvilla kun olotila muuttuu ja kaipaa jotain rauhottavaa tai ihan vain jotain tekemistä käsille.
 

IMG_20200410_182113%20%282%29.jpg

Kuluneen vuoden aikana on tullut neulottua ainakin jokuset sukat, sekä jälleen yksi poncho ja vielä jotain muutakin pientä. Pari isompaa työtä ovat edelleen kesken, vaikka toinen on jo keväällä aloitettu. Ei vain ole ollut energiaa sen tekemiseen jostain syystä. Yhden elämäni isoimmista neuletöistä aloitin nyt kesällä, mutta toistaiseksi olen siirtänyt sen jäihin kokonaan, koska se ei juuri nyt tuota minulle hyvinvointia millään tasolla. Toivottavasti mieli muuttuisi pian ja pääsisin senkin pariin kohtsillään.

IMG_20200128_122651.jpg